Hårdførhed Zone for St. Petersburg, Florida

Hårdførhed Zone for St. Petersburg, Florida

At finde ud af hvad US Department of Agriculture plante hårdførhed zone du bor i kan hjælpe dig med at planlægge dine blomsterbede og vælge de planter, der vil trives i din landskab som enten stauder eller one-sæson enårige. St. Petersborg har et subtropisk klima at mange planter, især tropiske planter, vokse i.

Om USDA hårdførhed zoner

United States Department af landbrug landbrugs forskning Service tilbyder USDA plante hårdførhed Zone kort som en ressource for gartnere. Kortet er opdelt i 26 zoner: zoner 1 gennem 13 hver har en "en" og "b" zone. Zonerne, der er adskilt af 10 grader Fahrenheit. Temperaturerne er den gennemsnitlige årlige ekstreme minimumstemperatur på et bestemt område. Kortet er blevet standard i branchen.

USDA Zone

St. Petersburg, Fla, falder i USDA zone 10a. Denne zone oplevelser årlige ekstrem kolde temperaturer på mellem 30 og 35 grader om vinteren. De eneste områder i de tilstødende USA varmere end zone 10a omfatter det sydlige Californien, dele af Arizona og det sydlige Florida. Vælge planter, der har en maksimal USDA zone lavere end 10 kan give problemer for planter, der ikke kan tage varmen.

Andre faktorer

Mens USDA plante hårdførhed zoner er standard, kan andre faktorer indflydelse på hvorvidt en bestemt plante vil vokse godt i dit område. St. Petersborg klima består for det meste af varme dage og varme nætter; mild dagtimerne temperaturer i den høje-60 ' erne til midten af 70 erne er standard i løbet af månederne December og januar. Andre faktorer omfatter nærhed til havet, sandjord og regn hele året.

Havearbejde i St. Pete

De milde, året rundt temperaturer tillade dig at plante i løbet af året med en vækstsæson, der varer fra cirka februar gennem begyndelsen af December. Hot efterår dage og varme nætter kan hjælpe din falde veggies undslippe varmen, mens tropiske planter trives i fugt--mange kan stå ude året rundt. Klimaet kan være skadelig for nogle planter, men, som mange har brug for en kold periode at gå hvilende.