DIY Laser Alarm

En laser alarm er afhængig af en stråle af laserlys til at rejse et kredsløb eller aktivere en enhed, der kan aktivere en alarm, derefter. Du kan konstruere en gør det selv-laser alarm fra forsyninger du køber på en elektronik butik eller sikkerhed forsyning center, herunder en laveffekt rød laserpointer. Du vil også brug for nogle grundlæggende husholdningsbrug forsyninger til at fuldføre projektet.

Instruktioner

•Åbn døren, som du vil beskytte med din laser stråle alarm---for eksempel hoveddøren eller en dør, der fører til en vedlagte garage. Placer den røde laserpointer mod den nederste kant af døren med reflektor vender mod dørkarmen. Tape rød laserpointer til døren med strimler af gaffatape.

•Sæt en motion detector alarm på gulvet ved siden af dørkarmen. Sæt motion detector alarm netledning til en stikkontakt for magt. Du kan bruge en forlængerledning til at udvide rækkevidden af netledningen, hvis en stikkontakt i væggen ikke er tæt nok.

•Drej bevægelsesdetektor alarm så sensoren på forsiden er linet op med reflektor af rød laserpointer. Afstanden mellem to behøver ikke at være taget i betragtning, da der bruges en laserstråle.

•Indstil "Følsomhed" eller "Gevinst" knop eller glidende skifte (alt efter mærke) til sin højeste indstilling. Sæt "Volume"-knappen eller glidende volumen switch (afhængigt af mærke) til den højeste indstilling.

•Tryk på knappen "On" på den røde laserpointer til at aktivere laserstrålen. Justere sensoren på motion detector alarm, hvis laserstrålen ikke er rammer sensoren.

•Tryk på power-knappen eller slide "På" selector-switch (afhængigt af mærke) hen til aktivere motion detector alarm. Forlade området. Hvis døren åbnes, vil sensoren på motion detector alarm registrerer bevægelse af laserstrålen og dens alarmsignal.

Tips & advarsler

  • Bruge højintensive batterier i rød laserpointer, så bjælken vil vare længere.