Hvad er en citron Lime Tree?

Citroner og limefrugter er begge medlemmer af citrus familien af frugttræer. Dette tætte forhold giver mulighed for faktisk vokser begge typer af frugt på det samme træ ved hjælp af en kulturel metode kaldes podning. I podning, er en gren skåret fra det ene træ, kaldet en ætling, knyttet til en filial på stammen af et andet træ, omtales som Rodstokken.

Podning

Når korrekt udført, vokser den graft, der forbinder scion at grundstammen sammen til at danne en ny gren, der bærer frugt identisk til det træ, hvorfra det blev fjernet. I mange tilfælde er scion fra et træ med ønskede egenskaber. Når podede, scion er derefter uddannet som leder stammen og erstatter den øverste vækst på træet rodstok. For en lemon lime tree, men tillader producenten nogle af grenene af træet rodstok at fortsætte med at vokse. På denne måde de podede grene produktion af en type af frugt, mens de resterende rodstok grene producerer en anden form.

Typer af podninger

De to primære typer af podninger almindeligt anvendt til at oprette en lemon lime tree er pisk graften og spirende graft. I graft, er grene fra scion træet podet på grene af lignende diameter på træet rod stock. Grenene er afskåret proper i en vinkel, så opdele lidt. Enderne af de to grene er derefter kilet sammen og bundet med elastikker til at holde dem sammen. I spirende, snarere end en stor gren, et enkelt bud fjernes fra træet scion derefter indsat under barken af en filial på træet rodstok og bundet på plads.

Healing

Over tid vokse væv inden for scion og Rodstokken sammen. Helbredt graften leverer derefter vand og essentielle næringsstoffer til scion, som derefter fortsætter med at vokse som en del af træet rodstok. Podning på citrus træer udføres normalt i foråret, lige før træerne begynder nye sommer vækst. I løbet af denne tid, citrus træer vokse kraftigt og healing finder sted meget hurtigt.

Andre citrusfrugter

Podning af citroner og limefrugter værker med enten træ som scion eller rodstok, betydning citroner podekviste vil pode for at lime træer og lime podekviste vil pode citron træer. Disse er ikke kun citrus frugter, der kan blive podet. Kommercielt tilgængelige "frugt cocktail træer" med podninger fra en række forskellige frugter, herunder orange, tangerine, grapefrugt og kumquat, samt citroner og limefrugter, vise hvordan flere citrusfrugter vil vokse på det samme træ.