Fuld skygge blomster til AZ

Fuld skygge blomster til AZ

Arizonas somrene er varme og tørre, men at finde de rigtige planter til at vokse i disse betingelser er ikke svært. At vide, hvilke planter vil gøre godt i et bestemt område, før du planter dem vil spare dig tid og penge. Du kan have en smuk blomsterhave selv i sommervarmen i Arizona, der vil give din værftet et cool udseende.

Lungwort

Lungwort (Pulmonaria) er en smuk blomst formet som en trompet, der kommer i en bred vifte af farver som rød, blå, hvide eller violette. Når plantens stængler er kun 1 tommer op af jorden begynder planten blomstrer. Lungwort vokser om one-fod høje og kan sprede sig til 20 inches. Disse planter har særprægede spættede blade, og foretrækker fugtig jordbund.

Columbine

Columbine er en staude, der gør meget godt i Arizona skygge--især de gule unger. Om vinteren, vil planten gå semi-hvilende. Columbine blomstrer fra maj til juli og kommer i et stort udvalg af farver. Planter vokse fra 12 tommer til 3 fødder og har en spredning af 12 til 18 inches. Bladene har en v-formet udseende og er blå-grøn farve. Blomsterne er formet som spurs. Columbine er en flerårig plante, der bliver reseed.

Voks blad Begonia

Voks blad begonia er en næsten konstant bloomer. Voks begonia fik sit navn fordi bladene har en voksagtig udseende. Afhængigt af sorten, begonier sortiment i vækst mellem 6 og 18 inches høj og spredt mellem 6 og 12 inches lang. Bladene kommer røde, bronze, grønne eller selv brogede. Blomster, der blomstrer som enten enkelt eller dobbelt blomster, varierer i nuancer af pink, hvid eller rød.

Impatiens

Impatiens er mørt stauder, men det meste af tiden de betragtes som en årlig. De varierer i farve fra hvid, pink, rød, laks eller orange. De foretrækker en fugtig jord med barkflis omkring dem. De overføres let fra stiklinger: sætte stængelstiklinger i et glas vand til formen rødder. Impatiens vokse til en højde på 12 til 15 inches.

Plectranthus

Plectrathus (Mona Lavender) tilhører familien mynte. Blomsterne hos denne plante kommer i en række forskellige farver fra hvid, pink, lavendel og mørk lilla. Bladene er mørkegrønne med aubergine lilla undersider. Denne plante er en slægtning af Creeping Charlie og svenske Ivy. Det vokser til højder af 24 til 30 inches. Den blomstrende periode starter i det tidlige forår og fortsætter indtil den første frost. Plectranthus vokser godt i containere. Knib tips tilbage for at fremme anlægget til at filial og bo kompakt. Plectranthus holder vand, så vandet når jorden tørrer.