De bedste DIY hjemme Alarm systemprodukter

De bedste DIY hjemme Alarm systemprodukter

Boligejere kan nemt installere alarm sikkerhedsprodukter. Ved korrekt self installation alarmsystemer med intuitiv programmering understøttes af stemmemeddelelser, farvel til dyrt betalte alarm virksomheder og overvågning konto kontrakter, mens du stadig beskytter familie og ejendele fra ubudne gæster. Frank Vander Wiede af sikkerhed Alarm Info siger, det er vigtigt at bruge professionelle alarm produkter fra leverandører, der tilbyder fuld support. Han tilføjer, at den dyreste tyverialarm ikke er altid bedst.

Overvejelser

Gør det selv-sikkerhedsprodukter omfatter alarm pakker, stemme urskive, branddetektorer, home automation, glas pause detektorer, tastaturer, medicinske alarmer, bevægelsesdetektorer, speciale detektorer, sirener, video kameraer og vindue/dør sensorer. Vander Wiede siger skitsere dine mål, før du vælger en alarm. Spørg dig selv, hvis du ønsker en alarmsystem med alle klokker og fløjter eller en enkel og billig model? Vil børn bruge alarmsystem?

Mange hjem tyverialarm alarm system pakker kommer forprogrammeret med en grundlæggende hjem layout. Intella-hjem, siger Inc., pakker inkluderer ledningsdiagrammet, installationsmanual og brugervejledning. Boligejer indgange hans særlige koder og ledninger alarmen til vindue og dør sensorer eller zoner i hjemmet. De fleste pakker også omfatte bevægelsesdetektorer og valgfri telefon hook-ups. De fleste trådløse alarm system pakker omfatter pet-smart/pet immunitet bevægelsesdetektorer og en trådløs klar alarm tastatur.

Alarm detektorer

Brand og røg detektorer kan føjes til overvågede security alarmsystemer. Disse alarmer vil ikke kun vække dig, men vil ringe til brandvæsenet. En bolig røg og varme detektor med trådløse sendere er godt for hårdt at wire steder såsom katedralen lofter.

Glas pause detektorer fungerer bedst med trådløs sikkerhedsalarmer og akustisk er udformet til at opdage bryde glas.

Bevægelsesdetektorer kan monteres på vægge, i hjørner eller på lofter til at beskytte områder.

Speciale detektorer omfatter brændbart gasdetektorer til naturlige og flaskegas og kulilte sikkerhed alarm sensorer.

Andre produkter

Hvis der ikke er en fastnet telefon i hjemmet og en alarm overvågning system er ikke ønsket, overveje at købe en sikkerhed alarm stemme dialer, leverer stemme og numerisk meddelelser til din telefon, mobiltelefon og personsøgere i din egen stemme. En to-vejs cellulære kommunikationscenter tilsluttes enhver sikkerhed alarm panel og kan bruges med en eksisterende telefonlinje.

Trådløs sikkerhed kameraer levere indendørs/udendørs overvågning og remote overvågning for private og virksomheder. Nogle kameraer kommer med indbyggede mikrofoner til at give brugerne mulighed at lytte med på et område. Kamerasystemer kan hjælpe brugerne til at iagttage og lytte til personer i dit hjem eller forretning.

Personlig alarm alarmer er designet til personer, der bor alene eller for dem med en medicinsk tilstand. Kablede basen tilsluttes enhver telefonstik og en stikkontakt, og brugeren bærer en vandfast alert vedhæng. En trådløs wanderer varslingssystem tags personer, såsom Alzheimer-patienter, der er tilbøjelige til at vandre, og produkter, såsom en usikret Rider plæneklipper. En trådløs vedhæng er knyttet til patienten eller produktet med en fast band, og det sender en kontinuerlig signalet til alarm-enheden. Ingen overvågning gebyr er påkrævet.