Hvordan at istandsættelse et sæbe sten udskæring

Sæbe stone er 300 - millioner år gamle sten bruges til at skabe kunstværker i mange århundreder. Lavet af magnesium, talkum og silikat, er sæbe stone ikke porøse, at bevise en blød glat overflade til udskæring. Selv om der er en række sorter af fedtsten, er behandling og vedligeholdelse af sæbe stone meget lig skifer.

Instruktioner

•Aftør væk alle støv og snavs ved hjælp af en blød bomuld lint gratis klud dyppet i varmt vand. Hvis udskæringen har vaskbar pletter, skal du bruge et par dråber af flydende vaskemiddel i vandet. Vælg mildt rengøringsmiddel med så få kemikalier som muligt. Plante-baserede rengøringsmidler er bedst. Lad lufttørre, før du fortsætter.

•Sæt et par dråber af mineralsk olie på en blød tør fnugfri klud, og gnid det over hele overfladen af udskæringen. Så snart kluden synes lidt tør, tilføje et par flere dråber af mineralsk olie og fortsatte gnide. Køb mineralsk olie på kiosker og mega-butikker. Sørg for at dække hele udskæringen.

•Tag en anden tør klud og tør den overskydende mineralolie. Dette vil ikke helt tørre væk olie men vil skimme overskydende væk fra toppen af udskæringen og støtte tørringsprocessen.

•Anvend en bøde-grade sandpapir til at reparere mindre overflade ridser. Vær sikker på at forsigtigt gnide sandpapir på udskæring på den nøjagtige placering af bunden for at fjerne den tyndeste lag fedtsten og buff ud ridser.

•Ansigt over området når du slebet med en klud dyppet i varmt vand. Tør væk støv og snavs, og tillade udskæring til luft tørre, før du fortsætter.

•DIP en klud i mineralsk olie og derefter bruge denne klud til at gå over reparation patch i en cirkulær bevægelse ved hjælp af spidsen af fingrene. Dette vil skabe en overfladebehandling og færdiggøre raspning ud af bunden. Gentag denne proces for alle ridser på udskæringen.