Om mærkat fjernelse

Prisskilte, kofanger klistermærker og SKU koder er overholdt for mange objekter. At fjerne den grimme papir er kedelig men skal gøres korrekt. Ved hjælp af korrekt fjernelse produkt, værktøj og pres, vil objektet ikke blive beskadiget.

Betydning

Når du køber en vare, er det irriterende at fjerne en mærkat. Uanset om du har købt en vare med en prisseddel fulgt hjørne af pakken, eller Køb et køretøj der har haft fakturaen levet op til vinduet, fjerne limen kan være en akkord.

Funktion

Klistermærker bliver fjernet fra glas og Vinduer bør være gennemblødt med sprit, derefter skrabes med en plastik spatel.Fjerne klistermærker fra kofangeren af et køretøj vil kræve smøremiddel som WD-40. Mærkaten skal være gennemblødt, så lov til at sætte i kort tid. Skrabe lim--ved hjælp af massivt pres, men ikke overdrive det--med en plastik spatel. Bruger for meget "knofedt" kan ridse chromen eller endda fjerne noget af det.At fjerne en mærkat fra træ vil kræve du til at løsne limen med enten møbelpolish eller mineralsk olie. Mærkaten skal bare skrælle, men du skal muligvis til at løsne det mere ved hjælp af en plastik spatel.På plastoverflader, skal du fjerne mærkaten af mætte det med mineralsk olie. Mærkaten skal skrælle nemt. Vask objektet plast med varmt, sæbevand vand for at fjerne rester klistret restprodukt.

Overvejelser

Før du bruger ethvert middel til at fjerne en mærkat, Overvej at teste det i en inconspicuous område at sikre, at det ikke vil skade objektet.

Misforståelser

Det er en udbredt misforståelse, at enhver klistermærke rest tilbage over fra fjernelse vil eventaully bærer off. Hvis alle rester ikke fjernes rettidigt, vil den klæbrige overflade tiltrække støv og snavs, forårsager en uskøn plet på objektet.

Advarsel

Aldrig skrabe et klistermærke med et barberblad. De skarpe kanter kan ridse overfladen, forårsager skade på objektet.