Ridge ventilationskanaler vs magt ventilationskanaler

Ridge ventilationskanaler vs magt ventilationskanaler

Komfort og holdbarhed af et hjem kan forbedres væsentligt ved hjælp af en udluftning system. Den højderyg giver flere fordele afhængig tag design, mens magt udluftning er bedst til at flytte uønskede luft fra store loftsrum rum.

Operationelle behov

En mangel på tilstrækkelige loftsrum ventilation kan forårsage problemer på flere fronter. Om sommeren flytter overskudsvarme, (der stiger naturligt) fra værelserne nedenfor i loftet. Uden ordentlig ventilation, varme hober sig op og danner en termisk blok overhedet luft. Dette kan føre til en stigning i køling omkostninger, fordi varmen fra værelserne nedenfor har ingen lodrette flugt.

Sundhed og fysiske risici

I fugtige forhold, herunder i vintermånederne, kan fugtighed og væske bygge inden for en lukket kvist. Dette kan føre til vækst af svamp og mug (fare), hastighed aldringsprocessen til et tag, og warp træmaterialer i både spær og lagen materialer.

Forbedring følger

Attic udluftning problemer er ofte forårsaget af opgraderinger eller forbedringer til andre områder i hjemmet, såsom en forøgelse af isolering eller udskiftning windows-installation. Disse forbedringer ændre luftstrømmen i hjemmet, som medfører en forøgelse af fugt og kondens, som kan manifestere sig i fugt på windows.

Tagdækning Design og udluftning

Selvom ridge ventilationskanaler og magt ventilationskanaler (loftet fans) er begge former for hjem ventilation, opererer de på forskellige teorier om luftbevægelse. Ridge udluftning er afhængig af temperatur og natur at regulere luftstrøm, mens magt udluftning bruger en kombination af elmotor og fan blade til at trække luft ind i loftet området fra hjemmet, eller henlede ydersiden fra loftet.

Højderyg ventil Design

Ridge ventilationskanaler anvendes til tag gavle eller under soffits. De er afhængige af vejret ændringer og naturlige luftstrøm til moderat temperatur og fugtighed i en kvist. De er mest effektive, når de anvendes i områder med katedral lofter, som dette design skaber en spær bay, der har en meget tyndere profil. Spær bay er som en lille kvist, og omfatter mængden af plads mellem loftet i værelse nedenfor og basislaget uden for tagets.

Power udluftningsanordning Design

Power ventilationskanaler, også kaldet loftet fans, opererer på det samme princip af luft udskiftning som ridge ventilationskanaler. De bruger magt og fan blade, dog at oprette en trukket luftstrømmen svarer i koncept til varmluft varme eller Air-condition. Elektricitet er traditionelt en kilde til magt for denne type af aftræk, selv om flere designs også bruge solenergi. Afhængig af tag design, power ventilationskanaler er bedst for store, traditionelle loftsrum rum og kan bruges i tandem med ridge ventilationskanaler.