DIY Home Alarm ledninger

Et hjem tyverialarm signaler indbrud, når elektrisk strøm er brudt mellem kontakt plader i alarmsystem kredsløb, forårsager et Kontrolpanel til at modregne en alarm eller signal myndigheder. Ledningsføring dør og vindue sensorer til et hjem-alarm enhed er en gør det selv (DIY) projekt, der ikke kræver særlige elektriske færdigheder. Nogle fælles husholdning værktøjer er nødvendige. Hjem-alarm enheder kan findes i hobby butikker, elektronik butikker eller hjem forbedring butikker.

Instruktioner

•Åbn et vindue du ønsker dit hjem alarmen skal beskytte. Placer en sensor plade på den nederste kant af vinduet. Skrue træskruer gennem pladen ind i vinduet, ved hjælp af en stjerneskruetrækker.

•Sæt sensor modtager plade i vindueskarmen overfor sensor plade, og sørg for to vil røre, når vinduet er lukket. Skrue træskruer gennem pladen ind i vindueskarmen ved hjælp af en stjerneskruetrækker.

•Løsn to skruer på sensor modtager plade, med en Phillips guldsmed skruetrækker. Strimmel 1/2 tommer af isolering fra enderne af de to ledninger fra wire spool, ved hjælp af en wire stripper. Læg ophør af hver ledning rundt en skrue. Stram skruerne. Luk vinduet og låse den.

•Køre den wire spool mur ned og på tværs af baseboard af væggen indtil du nå rummet hvor alarm system modtager vil blive oprettet. Skåret i to ledningerne fra spool med en wire cutter. Strip enderne af de to ledninger som før. Gentag denne procedure med andre vinduer ønskede kabling til alarmen.

•Åbn, en af de døre, som du vil beskytte med dit hjem alarmen. Placer en sensor plade på den nederste kant af døren. Skrue træskruer gennem pladen ind af døren, med Phillips-skruetrækker.

•Sæt sensor modtager plade på indersiden dørkarmen overfor sensor plade, og sørg for, to vil røre når døren er lukket. Skrue træskruer gennem pladen ind i dørkarmen, bruge Phillips skruetrækker.

•Løsn to skruer på sensor modtager plade med Phillips guldsmed skruetrækker. Strimmel 1/2 tommer af isolering fra enderne af de to ledninger fra wire spole ved hjælp af en wire stripper. Læg ophør af hver ledning rundt en skrue. Stramme skruen. Lukke døren og låse den.

•Køre den wire spool mur ned og på tværs af baseboard af væggen indtil du kommer til det rum, hvor alarm system modtager er at blive oprettet. Skåret i to ledningerne fra spool med en wire cutter. Strip ender i to ledningerne. Gentag denne procedure med enhver anden dør du ønsker beskyttet af alarmen.

•Plug alarm system modtagerens strømkabel i en stikkontakt. Løsne skruerne på inputpanelet bag på modtageren dobbelt sæt. Vind et par ledninger hver omkring det dobbelte sæt skruer. Spænd skruerne, og tænd den modtager afbryderknappen.

Tips & advarsler

  • Hæft ledninger til baseboard af vægge med en korte pistol.