Hvordan til at spire Actinidia Chinensis frø

Hvordan til at spire Actinidia Chinensis frø

Af de to typer af kiwifrugt – fuzzy og hårdfør – den fuzzy kiwi er, de fleste mennesker er fortrolige med og købe på købmand. Kiwi chinensis, også kendt som golden kiwi, er en fuzzy kiwi med gult kød, deraf øgenavnet. A. chinensis bedst dyrkes i zoner 7 og 8 på den amerikanske afdeling af landbrug plante hårdførhed Zone kort, og kræver fuld sol og en mandlig plante for hver 6 hunner at sikre bestøvning. Start Actinidia chinensis frø indendørs eller i et drivhus i slutningen af efteråret eller tidlig vinter. Derefter læne sig tilbage og vente – det tager anlægget vokset fra efterkommere tre til otte år til at begynde at bære frugt.

Instruktioner

•Fyld en børnehave flade eller andre spiring beholder, inden for 1/2 tommer rand, med en steril spire blandes. Fugte blandingen grundigt.

•SOW Kiwi chinensis frøene på overfladen af blandingen. Fugte frøene og anbringe flat i en kold ramme eller i køleskabet for tre måneder. Holde frøene fugtige i denne periode.

•Fjern flat fra køleskabet, og Placer det i et område med indirekte sollys og hvor temperaturen er mellem 50 og 68 grader Fahrenheit.

•Sæt fan enten til den side af flat eller overhead, indstillet til lav hastighed, at give luftcirkulation. A. chinensis frø er modtagelige for dæmpning off – en svampesygdom, der dræber frø og stiklinger. God luftcirkulation er en metode til at undgå sygdommen.

•Spray frø med jævne mellemrum med stuetemperatur vand fra en dug flaske at sikre de forbliver fugtig. Kiwi chinensis frøene spire typisk inden for 20 dage til tre måneder. Friske frø spirer hurtigere end lagrede frø.