Hvorfor et Dieffenbachia blad dryppe?

Hvorfor et Dieffenbachia blad dryppe?

Dieffenbachia, eller dumbcane, er en kraftigt voksende, tropiske evergreen plante, som ofte findes i indeklima. Det producerer store, tykke blade, der ofte er broget med striber eller pletter. Dieffenbachia kan nå højder op til 6 fod med løv vinger, så længe som 18 inches og kan nemt overstige disse gennemsnit i ideelle miljøer. En tørke-tolerante træ, dieffenbachia er intolerante over for våde fødder og overwatering og vil forsøge at rette sin vanding problemer med blad drypper.

Guttation

Guttation er en fysisk reaktion, at dieffenbachia oplevelser efter konsekvent overwatering. Når dieffenbachia er konsekvent overwatered, begynde dens rødder at absorbere mere vand end det er i stand til processen. Ophobning af vand udskilles gennem margenerne i den dieffenbachia løv i sap form.

Kontrol

Overskydende vand, samt små mængder af lys, fremmer udviklingen af guttation. At styre og forhindre guttation, reducere den dieffenbachia vandindtag og øge dens sollys og luft cirkulation. Placer dieffenbachia i et varmt, solrigt sted, der giver en fuld dag sollys. Sørg for, at placeringen er godt ventileret og fra utætte steder.

Vand

Tillad den dieffenbachia jord tørre lidt. Overrisle dieffenbachia dybt, på jord niveau, når jorden bliver tør at røre ved. Hæld vandet indtil den løber fra den beholder afløbshuller og derefter tillade jord tørre igen før sin næste kunstvanding. Fortsæt denne kunstvanding tidsplan at forhindre overwatering dieffenbachia.

Pleje

Repot dieffenbachia, som planten bliver root bundet i dets voksende beholder, eller om hver en til to vækstsæsoner. Genplante dieffenbachia i et miljø, lerede, veldrænet jord. Foder med en afbalanceret gødning regelmæssigt i hele vækstsæsonen, fra tidligt forår gennem sent falder. Tillade en indendørs dieffenbachia at tilbringe noget tid udendørs i løbet af vækstsæsonen at fremme sund celle udvikling og øge luftcirkulation under de varme, tørre måneder.