Gør det selv keramisk Tile rengøring

Gør det selv keramisk Tile rengøring

Keramiske fliser kan være en stor investering for ethvert indendørs sted. Når ordentlig pleje er taget, det er holdbart og fastholder sit oprindelige udseende i mange år. For at dette kan være tilfældet, træffes forebyggende foranstaltninger regelmæssigt. Hvis ikke omhu nemlig ordentligt, kan keramiske fliser bryde og bejdse. At holde fuger omkring hver flise ren er også et vigtigt aspekt af den rengøringsproces at undgå en beskidte, slidte look.

Fejer

Når rengøring et keramiske flisegulv, feje gulvet regelmæssigt, da snavs let klæber til overfladen af keramiske fliser. Dette gælder især, hvis den flise overflade har nogen form for tekstur på den. Hvis du bruger en støvsuger til at feje, være sikker på, at det ikke bliver sløve og scratch flisen.

Ved hjælp af gang-off måtter til at reducere mængden af snavs spores i gennem entryways er en god forebyggende rengøring foranstaltning for keramiske fliser etager.

Vask keramiske fliser

Keramiske fliser skal tørres af med en fugtig klud eller moppe på regelmæssig basis for at holde den ren. Bruge en mild rengøringsmiddel og en svamp eller aabrasive-fri klud når vask og skrubning. Hvis flisen er tekstureret, kan en blød børste være en nødvendighed. Nogle gange kan en elektrisk poler bruges. Altid Skyl grundigt når du har fjernet alle snavset. Tør flisen for at fjerne alle mulige film.

Hvad man skal undgå

Brug aldrig ståluld på nogen keramiske fliser. Undgå også vaskning pulver eller andre slibende rengøring vaskemiddel. De vil skrabe overfladen af din keramiske fliser og gøre det vanskeligere at rense i fremtiden, fordi snavs vil kage i flisen lettere. Blegemiddel eller ammoniak-baseret rengøringsmidler vil misfarve fuger omkring din keramiske fliser og skabe en permanent beskidte udseende. Hvis flisen er dækket med nogen form for glasur, brug ikke en olie-baserede rengøring løsning. Prøv ikke at tillade nogen spild at sidde længe på din keramiske fliser, fordi disse kan plette flisen og/eller injektionsmørtel.