Neem for røde mide kontrol

Neem for røde mide kontrol

Neem olie, et derivat af neem træet møtrik, har været brugt i mange år i Indien som et naturligt middel mod problemer lige fra hudlidelser til skadedyrsbekæmpelse. I de seneste år, har gartnere fundet at neem olie er en miljøvenlig måde at styre skadedyr såsom mider og plante svampe uden brug af skadelige kemikalier, der fremstilles.

Aktiv ingrediens

Neem olie indeholder en naturlig ingrediens kaldet azadirachtin, der virker til tynde skadedyr befolkninger ved at efterligne de hormoner, der insekter naturligt producerer, forvirrende skadedyr og i sidste ende dræbe dem.

Blanding

Ifølge Garden.org, "Neem olie er tyktflydende; varm det før blande det med vand." Prøve at blande 3 dele vand med 1 del neem olie til at opnå en afbalanceret spray.

Ansøgning

Ifølge Livingwithbugs.com, kan "[Neem olie] spray bruges på mange vegetabilske afgrøder og tropiske frugter som krydderurter og krydderier, små frugter og bær, stenfrugter."

Resultater

Røde mider, de fleste spider mider og andre tygge og sutte bugs vil dø ud efter vedvarende anvendelser af neem olie blandinger. Olien påvirker ikke gavnlige insekter og dyr, og er sikkert for gartnere at bruge.

Overvejelser

Neem olie kan vaske af planter let, så det skal genanvendes ofte for at opnå det ønskede resultat. Læs olie etiketten for oplysninger om hyppigheden af ansøgningen.