Sådan fjerner Counter pletter

Sådan fjerner Counter pletter

Pletter på din ellers mousserende bordplade kan være nedslående. Afhængigt af typen bordplade, som du har, bør du kunne fjerne de fleste pletter fra din counter. De er generelt lettere at fjerne straks i stedet for efter tiden er gået. Hvis tælleren pletten har der eksisteret et stykke tid, kan du nødt til at bruge nogle ekstra knofedt og bruge flere metoder til at få det ud.

Instruktioner

Instruktioner

•Spray counter pletter med en kommerciel rengøring produkt, der er designet til typen bordplade, som du har i dit hjem. Tillad rengøringsmiddel til at sidde på pletterne i et til to minutter.

•Anvend en krat pensel til let buff området. Tørre op renere med fugtige papirservietter. Bruge tørt papirhåndklæder til at tørre området. Fortsæt denne proces flere gange, indtil du ser nogle fremskridt i at fjerne pletten.

•Hvis pletten er stædig, anvende brintoverilte til området. Brug et stykke køkkenrulle til at anvende det til skranken pletter. Lad det sidde i op til 10 minutter. Tørre op denne løsning med en blød klud og vand. Dette bør være sikkert at bruge på alle bordplader, men tester det på et lille område, før du bruger den.

•Hvis det er en olie plet, dække den med majsstivelse og lad det natten over. Majsstivelse vil opsuge olien. Om morgenen bruge ammoniak og en krat pensel. Efter du har skrubbes tælleren, brug en fugtig klud til at tørre den ned og fjerne ammoniak og majsstivelse.

Tips & advarsler

  • Ikke kombinere ammoniak og hydrogenperoxid.
  • Før du bruger nogen form for renere eller produkt på dine tællere, Sørg for, at de er sikre at bruge på dem.