Hvad hårdførhed Zone er centrale Pennsylvania for voksende Magnolia træer?

Hvad hårdførhed Zone er centrale Pennsylvania for voksende Magnolia træer?

Centrale Pennsylvania dominerende fysiske funktioner er den lange afstande og højderygge af Appalacherne, altid dækket i tætte skove. Regionen har fire forskellige sæsoner, med vintre får gradvis koldere elevation stiger, og vind ikke er blokeret af træer. Magnolias er blandt de mest dekorative forår-blomstrende buske og små træer til haven på tværs af Pennsylvania. Matche artens naturlige frosthårdførhed med de forventede minimumstemperaturer i dit område af centrale Pennsylvania.

Klima og geografi

Centrale Pennsylvania klima er fortsat overensstemmelse med sneklædte kolde vintre og komfortabelt varme somre med fugtighed. Nedbør forekommer året rundt, men det meste af det falder fra foråret igennem sommeren. Selvom Appalacherne køre på tværs af hele staten, deres ryg strækker sig oftest i en nordøstlig retning fra Maryland-West Virginia grænse til Pocono Mountains. Sydøst for denne rygrad, gør de modererende effekter af Atlanterhavet vintre lidt mildere i forhold til amter på toppen af de højeste dele af Appalacherne og mod nordvest, hvor vintrene er koldere.

Hårdførhed zoner

Centrale Pennsylvania er kategoriseret i U.S. afdeling i landbrug hårdførhed zoner 4b til 7a. Tættere på Erie, jo koldere om vinteren, mens varmere vintre forekomme tættere til Philadelphia. Overvintrer i centrale Pennsylvania giver temperaturer overalt i rækken af nul til minus 25 grader Fahrenheit. De meget varierende højde påvirker, hvor koldt om vinteren får. De fleste af centrale Pennsylvania er i USDA zoner 5 og 6, med gennemsnitlige minimale temperaturer fra minus 5 til minus 20 F.

Magnolia udvalg

De bedste magnolia arter for centrale Pennsylvania landskaber er dem med mindst en USDA Zone 5 hårdførhed rating. Underkop magnolia (Magnolia x soulangiana), star magnolia (M. stellata), Loebner magnolia (M. x loebneri) og et stort flertal af moderne magnolia hybrider gør godt i klima i denne region. Stjerne magnolia er den mest kulde-hårdfør. Prydplante hybrid magnolier, Yulan magnolia (M. denudata) og kobus magnolia (M. kobus), er forældre sammen med stjerne magnolia, hvilket gør dem helt kold-resistente. Men ikke alle hybrid magnolias har de samme vinter kolde tolerancer. Sweetbay magnolia (M. virginiana) vokser som en busk på grund af de kolde vintre, men de store træer, Storbladet magnolia (M. macrophylla) og agurk træ (M. acuminata), er hårdføre. Sydlige magnolia (M. grandiflora) er bedst dyrkes kun i zoner 6b og varmere.

Anbefalinger

Kontakt din lokale kooperativ udvidelse office til at tale med en gartneri agent eller master gartner om vinteren hårdførhed i din Pennsylvania county, herunder den præcise udpegning af USDA zoner. De vil være bedst i stand til at drøfte valg og voksende magnolias passende for højde, jordbund og samlede klima i dit område. Det største problem med voksende magnolias i kolde vinter regioner, udover vinter overlevelsesevne, er sandsynligheden for sent, alt for tidlige frost, der vil dræbe den magnolia blomsterknopper. Plantning magnolias på blidt skrånende bjergskråninger og ud af vinden kan mindske virkningerne af sen frost i det tidlige forår i centrale Pennsylvania landskaber.