Hvordan man laver en Laser Alarm

En laser alarmsystemet fungerer ved at projicere en stråle af usynlig laser lys over en døråbning eller et vindue åbning. Når lyset er brudt, aktiverer det en buzzer eller alarm. Principperne er meget lig dem af mere lavteknologiske indbrudstyv alarmer. En laser alarm kræver kun lidt mere avanceret elektronik og kan sættes sammen af alle med en lodning pistol og en evne til at fifle med grundlæggende kredsløb og transistorer.

Instruktioner

•Tilslut en fotocelle til en 5K resistor. Dette vil afhente laserlys og aktivere alarmen.

•Brug 2N3904 transistor at forbinde modstanden, en 1000uF 35v kondensator, en 12v Sirene og et 9v batteri clip. Den vedlagte skematiske bør demonstrere, hvordan delene samles. Brug en IC bestyrelsen til at holde dem på plads og sørg for, at bestyrelsen er lille nok til at passe ind i et projekt boks. Tilslut ikke batteriet endnu.

•Klippe et lille hul ind i siden af boksen projekt stor nok til at passe foto cellen. Lim en kort (1-inch) længde på sort plastik rør oven på hullet. Dette vil beskytte fotocelle fra enhver omgivende lys.

•Monter cellen foto omhyggeligt i længden af røret, kører ledninger tilbage i boksen projekt. Montere IC bestyrelsen i boksen projekt ved hjælp af hot lim, for at der er plads nok til alle komponenter.

•Klippe 3 små huller i et andet projekt boks. Først skal være stor nok til at holde en 5 MW 12X30mm laser, andet skal være stor nok til at holde en vippekontakt og tredje skal være lige stor nok til at passe ledningerne fra en AC adapter.

•Skub positivt ledning fra en 3.2v AC-adapteren i hullet og tilsluttes den positive stikkontakt fra laseren. Positive ledninger er ofte præget af røde isolering.

•Tilslut negativt ledninger fra laseren og AC-adapteren i en standard vippekontakt. Sikre dem alle inde i boksen projekt med lim.

•Brug tape, lim eller strimler af velcro at montere to projekt kasser på begge sider af døren du ønsker at beskytte.

•Tilslut et 9v batteri til den første projekt boks og erstatte det i den nøjagtige placering er var i.

•Drej laser på med vippekontakt og sørg for at det liner op perfekt med cellen foto. Alarmen er nu aktiveret. Hvis noget bryder strålen, går sirenen igang.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge vinklede spejle til at øge antallet af entryways beskyttet af din laser alarm. I stedet for sigter laser direkte på cellen foto, sigte det mod et lille spejl, monteret i en vinkel til væggen. Laser vil hoppe ud det og køre på tværs af en anden forstuen før ankommer til cellen foto. Du kan beskytte en hele husstanden på denne måde, så længe du har tilstrækkelig spejle og vinkel dem for at dække hver entryway. Laser's røde prik mod væggen vil være i stand til at guide dig, når du konfigurerer spejlene. Bemærk hvor højt du indstille din laser alarm på tværs af forstuen. Hvis du har kæledyr eller små børn, kan du indstille det over deres hoveder, så de ikke uforvarende udløser alarmen.