Hvordan kan jeg installere Skorstensforinger i en brændeovn?

En brændeovn behov en skorsten for at arbejde. Inde i skorstenen er en liner. Foringen holder dit hjem sikkert fra brande ved at forhindre ophobning af creosot. Det også ventiler røg udendørs og stopper ophobning af kulilte gas i dit hus. Kulilte er lugtfri og er farligt for dit helbred. Dette er et job, du kan gøre selv, men hverve nok venner til at hjælpe dig, når det drejer sig tid til at tage skorsten lineren op til taget.

Instruktioner

•Measure længden af skorsten. Begynd hvor ovnen og skorstenen opfylder og måle til toppen af skorstenen. Tilføje et eller to fødder til denne længde.

•Overførsel denne måling til skorstenen liner. Skære skorsten liner med en metal sav.

•Indstil hvor meget isolering wrap du får brug for. Måle længden af din pibe og tilføje mindst en tomme eller flere til at længde. Måle diameteren af liner. Multiplicer dette nummer af 3.14. Tilføje en ekstra tommer til dette nummer. Du skal have en tomme af overlapning. Skære isolering wrap din dimensioner.

•Sæt tee cap. Dette foregår i bunden af skorstenen liner. Spænd skruerne på draw bandet at holde tee cap på plads. Hvis din kit leveres med en tee snude, løsne draw band og fjerne tee snude.

•Lay ud af isolering wrap med folie side mod jorden.

•Lay ud af isolering wrap på jorden eller anden plan overflade. Sætte din liner oven på isoleringen.

•Sno isolering omkring lineren. Isolering søm skal overlappe af en tomme. Begynde at placere metal gaffatape i den ene ende af isolering wrap og sikre sømme på 1 fod ad gangen. Hvis du har problemer med at holde isolering wrap i sted, spray lim for at hjælpe med at holde isoleringen på plads, mens du anvender båndet. Køre en kontinuerlig linje af metal tape ned hele sømmen ine isolering wrap.

•Unroll trådnet. Du skal nok til at køre den fulde længde af skorsten liner. Trådnet bruges til at holde isolering wrap på skorstenen liner og hjælpe med at forhindre isolering fra at blive beskadiget som du sætter den i skorstenen. Sørg for at du ikke helt dække hullet hvor snuden lægger.

Uddelingen ene ende af trådnet med en spændebånd. Gå til anden enden af skorsten liner og trække trådnet, indtil det passer stramt omkring lineren. Sikker herpå med spændebånd. Igen, lad en åbning for snuden. Vedhæfte draw bandet på dette sted, da dette vil hjælpe med at holde tee snude i stedet. Klip det overskydende mesh væk med bidetang.

•Carry skorsten liner op til taget. Du skal hjælpe med at gøre dette, så finde så mange mennesker som du kan for at hjælpe med denne del af jobbet.

•Sæt ende med tee snuden ind i skorstenen første. Sørg også for, at Fingerbøl åbning vender mod skorstenen hul. Fortsætte med at skubbe liner gennem skorstenen, indtil det kommer til det sted, hvor du ønsker det til ende. Holde lineren midt i skorstenen til at forhindre skadelig af liner. Har nogen i Parlamentet til at line op tee med Fingerbøl åbning i skorstenen. Vedhæfte snuden ved at stramme trække band med en skruetrækker.

•Klippe off overskydende foringen fra toppen af skorstenen, men efterlade 4-inches af liner fremspringende over skorstenen kronen.

•Sæt den øverste plade på over den fremspringende liner. Anvende en tung perle af høj-temp silikone fugemasse til at holde den øverste plade på plads. Stramme draw bånd omkring flex rør til at holde den øverste plade på plads. Tryk på den øverste cap eller regn cap fast over den øverste plade og stramme draw bandet for at holde fælles landbrugspolitik sted.