Typer af Mahonie Aquifolium: Berberidaceae

Typer af Mahonie Aquifolium: Berberidaceae

Mahonie aquifolium, en del af familien Berberidaceae er almindeligvis omtales som hollyleaved Berberis, Oregon drue eller mountain drue. Denne plante er hjemmehørende i Washington, Oregon, nordlige Californien, nordlige Idaho og British Columbia. Inden for disse områder, kan planten findes vokser i underskov af skoven.

Beskrivelse

Mahonie aquifolium er en stedsegrøn busk, der typisk vokser 5 fod høj og 3 foder bred. Denne langsomt voksende busk er almindeligt plantet på grund af dens bronzed farve om vinteren og rødlige blade i foråret og sommeren. Hver bush producerer flere stængler, og mange buske kan plantes sammen omkring opbygning af fundamenter og indgange.

Blade & blomster

Oregon drue bush producerer nye blade, som er generelt rødlige i farven til at starte. Det derefter gradvist overgange til lys grøn og mørk grøn, og endelig bronze eller Bourgogne af vinteren. Bladene på denne plante har pinnately sammensatte og overalt fra fem til ni Småbladene. Hver brochure er ovalt og blank i udseende. Starter i April, producerer denne bush lyse gule eller grønlige blomster, der vises i klynger. Disse blomster er meget synlige mod de Bourgogne og røde blade af foråret. Fra August til September producerer denne plante blå bær, der er elliptisk i form.

Kultur

Mahonie aquifolium bør plantes på et område, der modtager hel eller delvis skygge. Denne busk trives i en veldrænet, fugtige, sure jord. Når der dyrkes under forhold, hvor det er beskyttet mod vinter vind og sommersolen, kan denne plante trives, med en enkelt stilk lever op til 10 år. Denne Busk er tolerant over for beskæring. De mest almindelige sygdomme, der påvirker sundheden for denne plante er løv klorose og vinter brænde.

Reproduktion

Blomsterne Mahonie aquifolium producerer, som bliver bestøvet af insekter, der betragtes som self-fertile. Bær anlægget producerer i efteråret, som forbliver på planten gennem December, bære frø nødvendige for reproduktion. Frø høstet i efterår eller tidlig vinter bør holdes fugtig før såning. Dette anlæg kan også gengive godt fra stiklinger.