Sådan ændre tør & sandjord

Tør og sandet jord er ikke et sundt valg for en blomst og køkkenhave. Denne type af jord vil ikke levere næringsstoffer til planterne eller fastholde tilstrækkeligt vand til at opretholde tilstrækkelig vækstrater. Inden du planter en have, bør du anvende jord ændringer for at sikre, at jorden giver vand og næringsstoffer på en passende pH for planterne. En jord test før du begynder guide anvendelse af jord ændringer for en vellykket haven.

Instruktioner

•Sæt et lag af organisk materiale jævnt over haven område for at øge fugt fastholdelse i jorden. Tilføje en 2,5 cubic yards af organisk materiale til at ændre en 200-square-foot garden til en dybde af 4 inches. Disse målinger kan justeres afhængigt af dybden af det ændrede behov for og størrelsen af haven.

•Spread gødning over haven område for at tilføje næringsstoffer til jorden. Følg producentens anbefalinger for gødning beløb afhængigt af resultaterne af din jordanalyse af. Hvis du ikke har en analyse, skal du bruge en afbalanceret gødning, som en 10-10-10.

•Sæt lime eller svovl over sengen for at hæve eller sænke jord pH, henholdsvis. Følg producentens anbefalede mængde til din jord. PH indstilles til den korrekte rækkevidde for de planter, som du vil installere.

•Mix af organisk materiale, gødning, kalk eller svovl i jorden ved hjælp af en rototiller eller i hånden grave, hvis området er lille.

Tips & advarsler

  • Ændre jorden flere måneder, før du planter til næringsstoffer og pH stabiliseres.
  • Når du ændre jorden, teste jorden for næringsstoffer, pH og organisk stof indhold før du planter en have for at sikre, at ændringsforslagene, der var tilstrækkelig.