Den bedste Rose Bush for frosthårdførhed

Den bedste Rose Bush for frosthårdførhed

Gartnere i den nordlige del af USA 's skal der tages hensyn til de ekstremt kolde vintertemperaturer. Planter, der er podet til rodstok, som roser, kan dø tilbage til grundstammen i koldt vejr. Når dette sker, kan Rodstokken spire i foråret at skabe en uigenkendelig plante, der ikke udviser de samme egenskaber som originalen. Plantning kolde hårdføre rose sorter sikrer hele rosenhæk overlever vinteren intakt.

Agnes

«Agnes» rose er kolde hårdføre steg forskellige egnet til haver så langt nord som Minnesota. Det er en hårdfør rose, der vokser til 5 fod høj med en spredning på 5 fødder. Blomstrer er gule eller gul-abrikos og vises i foråret. «Agnes» rose er egnet til dyrkning i U. S. Institut for landbrug hårdførhed zoner 3 og 4, hvor vintertemperaturer kan falde til - 40F.

Henry Hudson

«Henry Hudson» rose betragtes meget hårdføre og er egnet til dyrkning i USDA plante hårdførhed zoner 2 (-50F) gennem 4. De dobbelte blomster er hvide og vises i hele vækstsæsonen. Det er en lavtvoksende steg udvalg at nå frem til 4 fod høj og 7 fod bred.

William Baffin

«William Baffin» rose producerer dobbelt dyb pink blomstrer på lange Stokke i hele vækstsæsonen. Det er egnet til dyrkning i de kolde klimaer af USDA hårdførhed zoner 2-4. Det er en høj rose, vokser til næsten 8 fod høj og breder sig så meget som 10 fod i alle retninger.

Prairie brand

'Prairie brand' rose bush er en frodig bloomer med lange Stokke. Så mange som 50 meget duftende dobbelt blomstrer kan vises på én gang på hver sukkerrør. Det er anses for at være kold hårdfør og velegnet til udplantning i hårdførhed zone 4 (-30F) og varmere.

Theresa Bugnet

Sorten 'Theresa Bugnet' rose er velegnet til udplantning i hårdførhed zoner 4 og varmere. Det producerer store duftende lyserøde blomster hele vækstsæsonen. Blomsterne er velegnet til at skære. Du kan plante 'Theresa Bugnet' rosenhæk en del-skygge placering.

Tropicana

'Tropicana' rose er hårdføre zone 4 (-30F). Det er en hybrid tea rose, hvilket betyder, at det producerer klassiske flere grafitmine rose bruges til at skære. Det er resistent over for meldug og vokser til 5 fod høj og 3 fod bred. Blomst farve er mørk orange og det blomstrer i foråret på ny vækst.