Sådan Fortæl Mulberry træer fra hinanden

Rød mulberry træer (Morus rubra) er hjemmehørende i USA. Hvid morbærtræer (Morus alba) er hjemmehørende i Kina og Japan. Disse to er den mest populære og almindeligt plantet mulberry sorter i USA hvid morbær blev bragt fra Asien til at oprette en silke industrien, da de er vært for silke orme i deres native Asien. Silke industrien udvikler ikke sig som forventet, men træerne lever videre. Fugle har deponeret deres frø vidt og bredt, og disse frø let nået til modenhed. Hvid morbærtræer er rigeligt, mens røde morbærtræer ses sjældent uden for lyssky, modne, fugtige skove.

Instruktioner

•Indstil forskelle i udseendet af mulberry blade. Hvid morbær har 3-tommer til 4-tommer, glat, skinnende, lyse grønne blade med ringe eller ingen hår på undersider. Rød morbær har 4-tommer til 10-tommer blade, der er kedelig mørk grøn. Inderlår af bladene er groft, og de har en betydelig mængde af hår på undersiden.

•Observe bark på stammen af træer. Barken på en hvid morbær er tannish-brun i flettet højderygge. Den indre bark, som er okker-gul, er udsat mellem tannish-brun kamme. En rød mulberry bark er grå i farve og har skællet kamme, der samkopieres. Den indre bark kan eller ikke kan blive udsat og er som regel brun i farven.

•Sammenligning knopper af hvide og røde morbær til at identificere dem. Hvide mullberries har små, hvælvet knopper, der er centreret om dens vært kvist. Rød mulberry knopper er større og fladere, normalt sidder i en off-center placering i forhold til sin vært kvist. På selve spidsen af knop af hvid morbær er en nål-lignende skarp punkt.

•Pick bær og sammenligne deres størrelse, farve og smag. Bær fra rød morbær vokse sig større end 1 tommer lange og har tendens til at modne en dyb lilla eller sort farve. Dette bær vises som en enkelt frugt på en lidt aflange stilk knyttet til de vigtigste gren. Hvid morbær modne lyse rød til lilla-sort og er mindre end rød morbær, normalt mindre end 3/4 tommer i diameter. Hvid morbær bære deres bær i klaser. Selvom rød morbær er sødere end hvidvinsdrue, producere hvid morbær et større antal bær pr. træ end rød morbær.

•Evaluate vækst vane og levesteder af mulberry træet. Hvid morbær vokse i solrige steder og nå en højde på omkring 40 fod. Rød morbær vokser bedst i den skyggefulde underskov af en skov og generelt opretholde deres højde nedenfor for de omkringliggende baldakin. Under ideelle betingelser, kan rød morbær nå 60 fod høje.

Tips & advarsler

  • Sort morbær (M. nigra), native til Asien, har næsten identiske egenskaber til rød mulberry og er plantet flittigt i det østlige USA sorter af hvid morbær, herunder den russiske mulberry (M. alba var. Gedeblad), var almindeligt plantet i det vestlige USA som læhegn. Native til Japan og Kina, papir mulberry (Broussonetia papyrifera) er plantet i de varmere områder i USA