Alternativ opvarmning til huse med naturgas

I hårde økonomiske tider, du har brug at gøre hver dollar tæller. Da prisen på naturgas fortsat stige, kan kyndige boligejer Se mod alternative kilder til at opvarme sit hjem, værksted eller garage i de kolde vintermåneder. Alternative kilder af varme kan holde os varme, samtidig med at være mere økonomisk over tid. Lad ikke den høje pris på naturgas efterlade dig i kulden. Hvis du søger for at varme dit hjem denne vinter uden brug af naturgas, har du flere muligheder.

En grøn indstilling

I dag, folk er på udkig efter måder at være grøn. Hvis du er bekymret om miljøet, måske er en investering i en solenergi system for dig. Denne indstilling bruger lidt eller ingen naturressourcer. Den største ulempe ved solenergi er de høje indledende starte omkostninger. Solvarmeanlæg enheder koster ca $35,000 for en gennemsnitlig størrelse hjem; Det er temmelig dyre, især hvis du ønsker for at skære ned på nuværende omkostninger. Men i det lange løb du vil spare penge, og gøre din del for miljøet. Der kan også være skattemæssige incitamenter, der vil hjælpe med at betale for en del af omkostningerne. For eksempel kan en boligejer får 30 procent føderale skattefradrag for at installere en soldrevet energikilde i sit hjem.

Andre indstillinger

Leder du efter noget billigere men stadig ønsker at gøre din del for miljøet? Hvor omkring en pellet eller træ brændeovn? Ifølge Environmental Protection Agency (EPA), brænder begge renere end traditionelle pejse. Disse ovne, der typisk koster mellem $1.500 og $3.000 for en ny model. Træpiller brændsel er normalt sælges i 40-pund poser og omkostninger $3 til $4 pr. pose. De fleste husejere bruge to til tre tons træpiller brændstof pr. år. Brændeovne kræver betydeligt mindre brænde end en pejs, og kan opvarme større områder. Et økonomisk alternativ til naturgas er det svært at slå disse to muligheder.

Murværk ovne er en anden mulighed. Disse varmelegemer er lavet af mursten, et brændkammer og røg kanaler. De kommer i mange attraktive designs og brænde endnu renere end pellet og brændeovne. Desværre, de er temmelig dyre, koster i gennemsnit mellem $13.000 og $17.000 for materialer og installation.

Spare penge i dag

Måske dit hjem er udstyret med en pejs? Hvis ja, kan dette være din mest umiddelbare økonomisk mulighed. Selvom pejse ikke gør godt varme hele hjem, de er effektive til værelser. Ildsteder også give en nostalgisk stemning til et hjem. Hvilken bedre måde for en familie at tilbringe en aften end indsamling omkring en pejs og fortæller historier eller se en film? Samle familien og spare penge på din varmeregning--det er en win-win.

Uanset om du er klar til at gøre en stor investering, går grøn eller bare skære tilbage på udgifter, er der flere måder du kan opvarme dit hjem uden at bruge naturgas.