Hurtigtvoksende stedsegrønne træer i Californien Zone 7A

Hurtigtvoksende evergreens vokse mere end 2 fødder pr. år, fylder landskabet med grønne planter, skygge, privatliv og undertiden blomster, frugter og frø. I Californien dækker den amerikanske afdeling af landbrug plante hårdførhed Zone 7A område i den nordlige del af staten, herunder jord der grænser Nevada. I zone 7A skal træer være kold hardy til nul grader F.

Typer af stedsegrønne træer

Der er to typer af stedsegrønne træer: nåletræer og broadleafs. Nåle eller blade af disse evergreens forbliver i live gennem vinteren og på træet året rundt. Der er mange valgmuligheder for hurtigtvoksende evergreens, men deres vækst påvirkes af webstedets jordens, udsættelse for sol, vand tilgængelighed og eksponering for vind og kulde.

Nåletræer

Leyland cypress er en af de hurtigst voksende nåletræer med en sats på 3 til 4 fod per år. Det er koldt hårdfør i zonerne 6 til 10. Gartnere vælger ofte det på grund af dens tyk konsistens, der skaber et massivt privatliv væg. Stedsegrønt nåletræ thuja grønne gigant vokser op til 5 fod om året og er koldt hårdfør i zone 5 til 9. Den canadiske hemlock er en hurtigt voksende nåletræer, som elsker koldt og trives i zoner 3 til 8.

Broadleafs

Den fælles crapemyrtle vokser hurtigt op til 25 fod høje i zoner 7 til 9. Gartnere som den prangende, blomstrende træ med dens blomster i forskellige nuancer af pink og rød. Eukalyptus træet vokser op til 6 fod et år og når højder 40 fod eller mere. Denne evergreen bringer en duft til landskabet og er koldt hårdfør i zonerne 7 til 11. To typer af holly begge vokse hurtigt--amerikanske i zoner, 5 til 9 og Nellie Stevens i zoner 6 til 9. Disse tætte evergreens beskyttelse af personlige oplysninger og er nem at dyrke i alle typer af jord.

Stedsegrønne buske som træer

Mange stedsegrønne buske kan trænes til at vokse som træer. Den blanke abelia (Abelia x grandiflora) vokser hurtigt op til 6 feet tall i zone 5 til 9. Denne ornamentale træet blomstrer med hvide blomster i sensommeren og efteråret. Beautybush (Dronningebusk-slægten) vokser hurtigt, op til 10 fod høje og trives i zoner 4 til 8. Denne let at vokse blomstring træet blomstrer med pink blomster i slutningen af foråret. Begge af disse evergreens blomstre i veldrænet jord med moderat vand og fuld sol.