At fjerne vand Flow drøvling fra Møn brusehoveder

Moen, er ligesom alle andre producenter af VVS-installationer, påkrævet ved lov i at begrænse strømningshastigheden af alle deres brusehoveder. Formålet med den lavere flow er at bruge mindre vand, men du kan kræve en højere flow til at opfylde din egen personlige bruse behov. Moen begrænser strømningshastighed med brug af en drøvling inde brusehoved. Du kan fjerne drøvlingen ved at følge en enkel procedure, der kræver en moderat mængde af indsats.

Instruktioner

•Sno i bunden af brusehoved og brusebad arm stikker frem fra væggen med malerens tape til at beskytte finish fra skruenøgler. Wrap tape flere gange for at give lag af beskyttelse.

•Grasp bruseren arm til som brusehoved lægger ved hjælp af en lille rør skruenøgle.

•Grasp brusehoved base ved hjælp af en anden lille rørtang. Holde bruseren arm konstant, mens du tænder brusehoved mod uret, indtil det er løst nok til at fjerne helt i hånden.

•Locate drøvling, som er en lille skive med et hul eller flere huller i det. Lirke ud drøvling disken ved hjælp af en standard skruetrækker.

•Rengør tråde på bruseren arm ved hjælp af stål uld. Wrap tråde med Teflon tape med uret. Geninstallere brusehoved bruger de to skruenøgler, som du gjorde da du fjernede det. Fjern den maler tape.