Hårdførhed zoner for vokser Agave

Hårdførhed zoner for vokser Agave

Agave (Agave Americana) er en voksagtig, saftige plante, der er hjemmehørende i Mexico. Anlægget, også benævnt århundrede plante og amerikansk aloe, har undsluppet dyrkning og er bredt naturaliseret i mange regioner i Europa og Afrika. Agave er begunstiget i landskaber for lav vedligeholdelse og evne til at trives med minimal pleje. Saftige er hårdfør i USDA hårdførhed zoner 5-10.

Voksende zoner

I sine indfødte vækststeder vokser agave på store højder og områder med tropisk eller cool tempereret vejr. Agave også trives lige godt i tørre tørre områder. Planterne er hårdføre i USDA zoner 5 til 10, findes i næsten alle klimatiske betingelser i hele sortimentet. Selv agave findes også i er alpine skov betingelser hvor det er udsat for fugt og sne, planterne meget tilbøjelige til at fryse skader i disse områder, da deres store saftige blade.

Site

Agave vokser bedst i fuld sol områder, der modtager mindst seks eller flere timers direkte sol hver dag. Anlægget foretrækker en veldrænet, sandede, grusede jord og har tendens til at udvikle root rot hurtigt når der dyrkes i tunge eller dårligt drænet jord. I områder med dårlig dræning er det bedst at plante i beholdere i veldrænet pottemuld. At være saftige, agave er meget tolerante over for tørke og tilpasser godt til let sur jord. Køligt, frostfrit områder reducere chancerne for skade i løbet af vinteren. Vand planten kun i sommermånederne.

Beskrivelse

Stemless planterne producere store størrelse, grå grønne blade vokser direkte fra en basal roset. Løvet er omkring 6 fod lang, med en bredde på op til 10 inches. Bladrande og tips har skarpe, buet, 1-tommer lange, fishhook som pigge. Agave producerer en enkelt 20 til 40 fod høje blomstrende stilk, der blomstrer med 3 til 4 inches bred, gullig grøn blomster. Agave kultivarer forskellige på grund af blad detalje.

Bruger

De forskellige plantedele af agave har medicinske og kulinariske formål. Hjertet og stilk af agave er sød smag og er undertiden brændt og spises. Sap indeholdt i løvet bruges som et afførende og vanddrivende. Sap bruges også direkte på huden til at hjælpe helbrede blå mærker, og er taget internt for at afhjælpe gulsot, dysenteri, forstoppelse og fordøjelsesbesvær, som citeret af Floridata hjemmeside. Bladene er en kilde til steroid hormon prækursorer. Frugten af den blå agave bruges til at udlede en sweetner. Frøene fra blomsterne er malet til mel og bruges som en fortykkelse agent i supper.